Welke klantondersteuning kunt van ons verwachten?

Naast het product en de diensten die wij aanbieden, willen wij u als klant graag voorzien van een optimale klantondersteuning. Zo helpen wij u graag in het gehele proces dat u doorloopt als klant en ondersteunen wij u waar nodig. Zoals gezegd ondersteunen wij u gedurende het hele proces en voorzien wij u van de juiste informatie. Door middel van een gratis consult, adviseren wij u over de mogelijkheden van een EPD voor uw praktijk.

Wat is u ervaring met Zorg Service Groep?

Graag bieden wij u als klant een optimale ervaring, door naar u als klant goed te luisteren zodat wij in toekomst u een betere service kunnen bieden.

Heeft u ideeën en/of opmerkingen, deel deze met ons en stuur een e-mail naar: info@zorgservicegroep.nl.

Technische Ondersteuning

Wij zijn op werkdagen van 08.30 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Mocht u op een ander tijdstip bellen en/of het antwoordapparaat treffen (indien wij in gesprek zijn), spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer:   085 043 48 47

E-mail ondersteuning

Heeft u vragen dan kunt u een email sturen naar support@zorgservicegroep.nl.

Product Training

U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor training en support. Wij bieden diverse trainingen voor therapeuten, administratieve functies en bestuurders. Onze online tutorials tonen door middel van een video de belangrijkste handelingen van het ECD.

Handleidingen

Handleidingen met betrekking tot het systeem. Deze kunt u via de website downloaden in PDF formaat.

Kenissessie

Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Ieder kwartaal organiseren wij een gratis kennissessie met verschillende onderwerpen voor onze klanten, waar wij leren van elkaar.  Wilt u als klant deelnemen aan deze sessie stuur dan een email naar: info@zorgservicegroep.nl

Informatie bijeenkomst ZVW contracteisen GGZ 2018 

Woensdagavond 8 november organiseren wij voor onze relaties een interactieve bijeenkomst over de contracteisen van de zorgverzekeraars 2018. 

Een must voor iedere GGZ aanbieder die tijdig zijn zaakjes op orde wil hebben. Na afloop is er volop de gelegenheid om informeel uw netwerk te versterken. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een overzicht van alle eisen voor 2018.

Wanneer: 8 november van 19:30 – 21:30

Waar: Cirya GGZ (Papeterspad 7 te Dordrecht)